Delex Acne: beoordelingen

Delex Acne - een serie producten voor de verzorging van probleemhuid met acne (bijv. Acne en acne), bestaande uit twee soorten lotions en drie soorten gels. Het moet gezegd worden dat een enorme hoeveelheid acne en acne remedies worden geadverteerd, en het is moeilijk voor consumenten om het juiste medicijn te kiezen. Dit artikel zal u helpen te begrijpen of het de moeite waard is om Delex Acne in uw geval te gebruiken en hoe effectief het zal zijn.

Metrogil voor acne: beoordelingen

Onlangs vroegen steeds meer patiënten: kan Metrogil-tandgel acne helpen of kan het alleen worden gebruikt voor ontsteking van het tandvlees? Dit artikel is geschreven door een professionele dermatoloog en we zullen deze vraag hieronder in detail beantwoorden. Metrogil is een middel voor uitwendig gebruik in de vorm van een gel met antimicrobiële (antibacteriële) werking.

Salicylzuur voor acne: beoordelingen

Salicylzuur (acetylsalicylzuur, aspirine) in lotions en gels kan worden gebruikt om huidpathologie te behandelen. Iedereen weet dat aspirine een ontstekingsremmend effect heeft, en in dit artikel zullen we in detail onderzoeken hoe effectief het is bij de behandeling van acne en acne. Salicylzuur voor acne en acne Elke dermatoloog weet dat salicylzuur niet even effectief is bij de behandeling van acne en acne.

Zinerit: beoordelingen, prijs

Zineryt (Zineryt) is een antibacterieel medicijn dat wordt gebruikt voor acne. Geproduceerd door het Europese bedrijf "Astellas Pharma" en zonder recept verkocht in de apotheek. Het medicijn kan worden gebruikt bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Zenerite: de samenstelling en de vorm van afgifte van Zinerit, de gebruiksaanwijzing geeft aan dat het geneesmiddel bevat: erythromycine-antibioticum - 1,2 g, zinkacetaat - 360 mg, andere ingrediënten: diisopropyl en ethanol (als oplosmiddelpoeder), sebacaat.

Badyaga van acne: beoordelingen

Badyag is een preparaat dat wordt ontvangen uit de gedroogde en gemalen koloniën van zoetwater sponzen (fig. 1). Het skelet van deze sponzen bestaat uit zeer kleine naalden, die bestaan ​​uit siliciumoxide en spongine-eiwit. Het effect van het medicijn is gebaseerd op het aanbrengen op de huid tijdens het aanbrengen - een groot aantal microscopisch kleine verwondingen.

Tinctuur van calendula acne - beoordelingen

Veel patiënten vragen: kan calendula-tinctuur door acne helpen? We hebben besloten om een ​​kleine recensie aan dit onderwerp te wijden, zodat je kunt zien hoe effectief deze folk remedie tegen acne is. Calendula-tinctuur is een calendula-bloemeninfusie met 70% alcohol (in een hoeveelheid van 100 gram plantaardige grondstoffen per 1 liter alcohol).

Zinkzalf voor acne: beoordelingen

Zinkzalf behoort tot de klasse van dermatoprotectors. Het heeft een antiseptisch en droogeffect, waardoor veel patiënten het proberen te gebruiken voor de behandeling van acne en acne. Dit artikel is geschreven door een professionele dermatoloog en richt zich op hoe effectief zinkzalf is.

Skinoren gel - beoordelingen, prijs

Skinoren is een op azelaïnezuur gebaseerde behandeling van acne. Het medicijn is ontwikkeld door het beroemde Duitse bedrijf "Bayer" en heeft twee vormen van afgifte: gel en crème voor uitwendig gebruik. Kan vanaf 12 jaar worden toegepast. In dit artikel, geschreven door een professionele dermatoloog, geven we uitgebreide informatie over de effectiviteit van dit medicijn voor acne en acne, en geven we ook de klinische situaties weer waarin we het gebruik aanbevelen of niet aanbevelen.

Acne Cindole: beoordelingen

Tsindol behoort tot de klasse van dermatoprotectors voor geneesmiddelen. Het belangrijkste actieve bestanddeel is zinkoxide, dat een droog en matig antiseptisch effect heeft wanneer het op de huid wordt aangebracht. Dit artikel is geschreven door een professionele dermatoloog en is gewijd aan het feit: hoe effectief is tsindol tegen acne.

Crème en gel Differin: prijs, beoordelingen

Differin - een medicijn in de vorm van een crème of gel, bedoeld voor de behandeling van acne. Het wordt geproduceerd door het Franse farmaceutische bedrijf "Galderma", gespecialiseerd in de productie van geneesmiddelen voor de behandeling van huidziekten. Het medicijn kan worden gebruikt bij patiënten ouder dan 12 jaar; verkocht zonder recept.

Gel Klenzit S: beoordelingen

Voorbereiding Klenzit-S en Klenzit zijn geneesmiddelen die bedoeld zijn voor de behandeling van acne en acne. Ze worden geproduceerd door het Indiase farmaceutische bedrijf "Glenmark", verschillen qua samenstelling aanzienlijk van elkaar en zijn bedoeld voor gebruik in verschillende klinische situaties. Deze professionele beoordeling van voorbereidingen door een praktiserende dermatoloog.

Effezel Gel: Dermatologist Reviews

Effezel Gel is een combinatiegeneesmiddel dat wordt gebruikt om acne en acne te behandelen. Het wordt geproduceerd door het farmaceutisch bedrijf "Galderma" (Frankrijk). Het medicijn wordt aanbevolen voor gebruik bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar; op recept verkrijgbaar in de apotheek. Deze beoordeling is geschreven door een praktiserend dermatoloog, en het zal u toelaten om te evalueren hoe effectief dit medicijn in uw situatie zal zijn.

Isotretinoïne: prijs, instructie

Isotretinoïne (13-cis-retinoïnezuur, Fig. 1) is een structureel analoog van vitamine A. Het verwijst naar bereidingen van de retinoïde groep. Het wordt gebruikt voor de behandeling van acne, rosacea, dermatitis, en ter vermindering van de diepte van rimpels en fijne lijntjes op het gezicht. Dit artikel is onderverdeeld in 2 thematische delen, waarin we in detail het gebruik van Isotretinoin-preparaten bekijken - voor de behandeling van acne en acne, om de diepte van rimpels en tekenen van huidfotografie te verminderen.

Isotrexin gel: prijs, beoordelingen van dermatologen

Isotrexin-gel (Isotrexin) is een combinatiegeneesmiddel voor de behandeling van acne en acne. Het medicijn combineert twee actieve componenten: Isotretinoïne retinoïde en antibioticum Erytromycine. Het medicijn is verkrijgbaar in de vorm van een gel voor uitwendig gebruik - in verpakkingen van 6, 25, 30, 40 en 50 g Isotrex-gel: prijs, samenstelling Een gemiddelde van 2200 roebel voor een isotrexinegel (prijs voor een tube is 30 g).

Tretinoïne crème voor acne en rimpels

Tretinoïne (Tretinoïne, Fig. 1) verwijst naar preparaten van de retinoïdegroep, die structurele analoga van vitamine A zijn. Om preciezer te zijn, het is transretinoïnezuur (zuiver retinezuur). Als resultaat van talrijke studies werd onthuld dat zuiver retinezuur de meest krachtige en effectieve vorm van vitamine A is.

Cream Retin A: prijs, beoordelingen

Crème Retin A is een medicijn van de retinoïde groep, waarvan de actieve componenten trans-retinezuur zijn (synoniem - Tretinoïne). Trans-retinezuur is de meest actieve en effectieve vorm van vitamine A, vele malen groter dan de werkzaamheid van de andere vormen - retinol, retinaldehyde, retinol-palmitaat, retinol-acetaat of 13-cis-retinezuur.

Baziron AS: beoordelingen, prijs, instructie

Baziron AS is een medicijn in de vorm van een gel voor de behandeling van acne. Geproduceerd door het farmaceutisch bedrijf "Galderma" (Frankrijk). Het geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar in de apotheek en is goedgekeurd voor gebruik bij patiënten ouder dan 12 jaar. Tegenwoordig hebben apotheken een enorme hoeveelheid geneesmiddelen voor de behandeling van acne en acne.