Gezichtsacnebehandeling

Acne is een ziekte van de haarzakjes en talgklieren, die zich zowel op de huid van het gezicht als op andere delen van de huid kan manifesteren. Bij acne kunnen 5 soorten verschillende inflammatoire elementen op de huid aanwezig zijn: Acne (open en gesloten) - open acne ziet eruit als zwarte stippen in de poriën van de huid (Fig.

Acne: foto, behandeling

Acne op het gezicht is een ziekte waarbij kurken worden gevormd in de huidporiën, bestaande uit talg en afgeschilferde huidcellen. De ziekte wordt vaak termen genoemd: acne of acne, en acne zelf wordt vaak acne vulgaris of comedo genoemd. Acne kan in twee soorten worden verdeeld - Gesloten palingen (Fig.

Acne op het gezicht - hoe snel te raken

Acne is een ontsteking die optreedt op de plaats van de haarzakjes. Acne is een logische voortzetting van de ontwikkeling van acne op het gezicht, wanneer bacteriën worden toegevoegd aan de laatste, d.w.z. infectie optreedt. Acne kan van twee hoofdtypen zijn: in de vorm van papels en in de vorm van puisten. Papules (Fig.

Hoe markeringen van acne op het gezicht te verwijderen

Acne en waterpokken laten vaak sporen achter op het gezicht die het uiterlijk van de huid bederven. 5-7 jaar geleden was het moeilijk om dergelijke patiënten te helpen, maar moderne ontwikkelingen in hardware cosmetica en farmaceutische producten maken het mogelijk om dit esthetische probleem bijna volledig op te lossen. Sporen van acne kunnen worden onderverdeeld in 3 hoofdtypen en ze worden behandeld met totaal verschillende methoden.

Rosacea op het gezicht: oorzaken en behandeling

Rosacea is een chronische huidaandoening die zich manifesteert in de vorm van erytheem (roodheid) van de huid, telangiëctasieën en papels en puisten, die op acne lijken. Vanwege het laatste wordt deze ziekte ook wel de term 'rosacea' genoemd. Rosacea komt voornamelijk voor in het middelste derde deel van het gezicht, maar ook in het voorhoofd, de neus en de kin.

Mesobotox: beoordelingen, foto's voor en na

Mesobotox - een procedure voor het introduceren van lage concentraties botulinumtoxine met behulp van de mesotherapie-techniek van injectie in de bovenste lagen van de dermis. De techniek werd voor het eerst beschreven door Bernard Hertzog en heeft de volgende hoofdgebieden van toepassing. Ten eerste wanneer er veel kleine rimpels in het ooggebied zijn (vooral langs de onderste rand van de baan, waar botulinumtoxine niet kan worden geïnjecteerd bij standaardverdunning) en ten tweede, als er een netwerk van fijne lijntjes in de lippen of wangen is.