Elos ontharing: beoordelingen, prijs

Epilatie techniek E.L.O.S. wordt al 10 jaar in het buitenland gebruikt en wint geleidelijk aan populariteit. In Rusland is deze methode relatief recentelijk verschenen. Elos is een geavanceerde methode voor foto-epilatie met behulp van IPL-apparaten, die een aantal unieke voordelen heeft. Ik moet zeggen dat een van de grootste problemen van epileren in het algemeen de moeilijkheid is om licht en grijs haar te verwijderen.

Photoepilator: beoordelingen, prijs

De nieuwste prestatie in de branche voor het langdurig verwijderen van ongewenst haar is de introductie van IPL-apparaten voor thuisgebruik. Als het eenvoudiger is, is het IPL-apparaat de thuisfoto-epilator. De afkorting "IPL" (Intense Pulsed Light) betekent - intens gepulseerd licht.

Elektrolyse: beoordelingen, foto's

Elektrolyse is een cosmetische procedure voor het verwijderen van ongewenst haar met elektrische stroom. De meeste vrouwen zeggen dat het zeer effectief is, maar tegelijkertijd de meest pijnlijke procedure voor het verwijderen van hardwarehaar (in vergelijking met laser- of foto-epilatie). Elektrolyse: foto Hoe elektrolyse werkt - tijdens de elektrolyseprocedure wordt een dunne naaldvormige elektrode op de wortel van elk individueel haar bevestigd, waarna een ontlading van elektrische stroom op de elektrode wordt toegepast.

Photoepilation: beoordelingen, prijzen

Foto-epilatie is een methode voor het verwijderen van ongewenst haar met hoogfrequente hoge intensiteit lichtpulsen. Apparaten die worden gebruikt voor foto-epilatie worden de afkorting "IPL" genoemd, wat zich vertaalt als "intens gepulseerd licht". Ondanks het feit dat IPL-systemen (zoals lasers) gepulseerd licht gebruiken, zijn ze toch geen lasers.

Epilatie was thuis

Ontharen met was thuis is een vrij eenvoudige procedure, die in principe alleen de juiste keuze van wasvlekken of wasstroken vereist. Het is een uitstekende optie voor het langdurig verwijderen van ongewenst haar, tenzij je natuurlijk problemen hebt met ingegroeide haartjes of een ontsteking van de haarzakjes.

Ontharingscrème: beoordelingen

Er zijn twee eenvoudigste en meest pijnloze methoden om ongewenst haar thuis te verwijderen - scheer en epileercreme. Beide methoden van epilatie lijken erg op elkaar: ze verwijderen haren uit het lichaam zonder de haarzakjes in de diepten van de huid aan te tasten. De eerste methode snijdt haar met een mes en de tweede methode verwijdert haren met bijtende chemicaliën die de haarschacht oplost.

Laser ontharing: beoordelingen

Laser ontharing is een medische procedure voor het verwijderen van ongewenst haar met een laser die een intense gepulseerde lichtstraal produceert. Door de huid heen gaat het licht rechtstreeks in op de haarzak, verhit en vernietigt het. Laser ontharing is actief sinds het midden van de jaren negentig, nadat deze methode is goedgekeurd door de FDA (de grootste organisatie die toezicht houdt op de kwaliteit van farmaceutische producten en behandelmethoden in de VS).

Home Shugaring: Recept

Shugaring is niets meer dan epileren met een kleverige suikerdeeg. Daarom wordt deze methode vaak de term "ontharing van suiker" genoemd. Thuis shugaring wordt meestal uitgevoerd met zelfgemaakte pasta, maar in de salons worden kant-en-klare pasta's gebruikt voor deze doeleinden, die kunnen worden gekocht bij apotheken of cosmeticawinkels.

Ingegroeide haren na epilatie: hoe om zich te ontdoen

Ingegroeide haartjes verschillen van normaal haar doordat ze onder de huid groeien zonder in het oppervlak te dringen (fig. 1). Meestal treedt deze situatie op na het verwijderen van haar, althans - na het scheren. En niet alle ontharingsmethoden leiden tot ingegroeide haren. In de regel verschijnen ingegroeide haartjes pas na haarverwijdering met was of suikerdeeg (shugaring), of na het gebruik van mechanische epilators die haren samen met de wortel uittrekken.

Epilator: beoordeelt welke beter is

Home-epilator is een elektrisch apparaat met een roterende kop, die veel kleine "clips" bevat. Tijdens het draaien van het hoofd gaan de clips open en dicht, grijpen en trekken haren van de wortel. Als resultaat krijg je een zachte, fluweelzachte huid zonder ongewenst haar (ongeveer 2 weken).

Thuis waxen

Waxen is een traditionele methode om ongewenst haar te verwijderen, dat in het oude Egypte werd gebruikt. Met deze methode wordt het haar samen met de wortel uit de huid getrokken, maar de haarzakjes blijven intact in de diepten van de huid en zijn in staat tot nieuwe haargroei. Er zijn verschillende wax verwijderingstechnieken.