Keloid litteken: foto, behandeling

Een keloïd litteken is het resultaat van een overgroei van littekenweefsel. Het ziet eruit als een stevige, gladde, harde, geknoopte groei, vaak - verschillende tinten rood. Velen noemen het ten onrechte de term "colloïdaal litteken", wat een grammaticaal onjuiste naam is. Keloïden (keloïden) kunnen zich vormen zodra ze gewond zijn geraakt, of enkele maanden later.

Hoe striae na de bevalling te verwijderen

Растяжки на теле (медицинское название - стрии) - это длинные узкие полоски, бороздки или линии, которые появляются на поверхности кожи. Чаще всего их можно увидеть у женщин после родов, однако, они не редко встречаются и на спине у подростков. Ze zijn absoluut niet gevaarlijk; na verloop van tijd meestal minder opvallen.

Kontraktubeks: prijs, beoordelingen, instructies

Kontraktubex is een actuele voorbereiding van het bedrijf Merz Farma (Duitsland), bedoeld voor de behandeling van littekens en littekens van verschillende oorsprong. Dit medicijn is veel goedkoper dan veel andere medicijnen in deze groep, die er belangstelling voor trekt. In dit artikel zullen we een gedetailleerde analyse van de samenstelling van het geneesmiddel presenteren, evenals beoordelingen van patiënten en dermatologen.

Dermatiks: prijs, beoordelingen

Dermatics is een op siliconen gebaseerde gel die het uiterlijk van onrijpe littekens kan verbeteren, littekens na een operatie, brandwonden en andere letsels kan verminderen. Dermatica wordt gebruikt en aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen voor effectieve behandeling en vermindering van littekens en littekens. Klinische studies hebben aangetoond dat Dermatiks littekens kalmeert, verzacht en afgevlakt, terwijl jeuk, pijn en ongemak tijdens de genezing worden verminderd.

Fermencol-gel: instructies voor gebruik, beoordelingen

Fermencol is een preparaat op basis van een complex van proteolytische enzymen (collagenolytische proteasen) verkregen uit zee- en zoetwaterorganismen. Fermencol vernietigt het pathologische collageen dat overdreven wordt gevormd, wat de basis is van hypertrofische en keloïde littekens. Indicaties voor gebruik - met hypertrofische en keloïde littekens (Fig.

Scar & Scar Ointment, Laser Removal

Een litteken is een huidvorming die optreedt als gevolg van weefselregeneratie ter plaatse van het wondoppervlak. Littekens worden vaak gevormd na traumatische weefselschade, chirurgische incisies (bijvoorbeeld een litteken na een keizersnee). Ze kunnen ook worden veroorzaakt door inflammatoire huidziekten, zoals littekens na pokken, waterpokken of acne.

Crème voor striae voor zwangere vrouwen: welke is beter

Striae treedt op als gevolg van instorting van collageen- en elastinevezels in de dermale laag van de huid. Het is op deze vezels dat de elasticiteit en elasticiteit van onze huid afhangt, maar door langdurig rekken kunnen ze de belasting niet weerstaan, wat leidt tot gaten in de dermis. De oppervlaktelaag van de huid (epidermis) blijft intact.