Mesonithi: beoordelingen voor en na

Mesoniti is een laag-traumatische methode voor huidlifting, die in 2011 werd ontwikkeld door een Zuid-Koreaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van de beste acupunctuurnaalden. Deze oorsprong is niet toevallig, sinds Oorspronkelijk werden mesothreads uitgevonden om diep in weefsels ingebracht te worden in de projectie van acupunctuurpunten om langetermijnstimulatie van zenuwuiteinden te bereiken.

Face mesotherapy: beoordelingen

Mesotherapie is een methode voor intracutane toediening van de actieve componenten, die kunnen worden gebruikt om de huid van het gezicht en de nek te verjongen, de conditie van het haar te verbeteren, de probleemhuid bij patiënten met acne en seborrhea, en om lokale obesitas en cellulitis te bestrijden. De methode is bedacht door de Franse arts Michel Pistor in de jaren 60 van de vorige eeuw, die voorstelde om het te gebruiken voor cosmetische doeleinden - voor de behandeling van cellulitis.

Hoe de tweede kin snel en efficiënt te verwijderen

От некоторых видов локальных жировых отложений, включая второй подбородок, бывает крайне сложно избавиться. Tegelijkertijd, zelfs een dieet, regelmatige lichaamsbeweging en verschillende oefeningen thuis - sta niet toe dat u het vorige volume van de nek volledig kunt herstellen. Een van de vrij snelle methoden voor het corrigeren van vetafzettingen in het onderste derde deel van het gezicht, de nek en ook op het lichaam is een reeks injecties van mesotherapeutische geneesmiddelen.

Face biorevitalization: beoordelingen, foto's

Face biorevitalization is een procedure voor intracutane toediening van hoge concentraties aan werkzame stoffen, waardoor het uiterlijk van de huid aanzienlijk kan worden verbeterd, de elasticiteit ervan wordt verhoogd, een lifting-effect wordt bereikt en de diepte van rimpels wordt verminderd. Meestal worden hyaluronzuur, vitamines, sporenelementen, aminozuren, peptiden hiervoor en op een meer volwassen leeftijd gebruikt - componenten voor intensieve huidopheffing, bijvoorbeeld DNA-RNA-complexen en DMAE.

Mesotherapie voor haar: beoordelingen, foto's

Hoofdhuid mesotherapie wordt gebruikt in trichologie om diffuse telogene haaruitval te behandelen, in complexe therapie van androgene alopecia, evenals om geïrriteerde, droge of vice versa te vette hoofdhuid te verbeteren. Componenten van geneesmiddelen voor de behandeling van haaruitval, het verbeteren van hun groei en conditie zijn: vitamines, sporenelementen, aminozuren, peptiden, DNA-RNA-complexen, evenals hyaluronzuur.