SULGAR - hyaluronzuur voor het gezicht: beoordelingen

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijke structurele component van de huid waarin watermoleculen zitten. Het menselijk lichaam bevat in totaal ongeveer 15 gram van dit zuur, waarvan één derde wordt ontbonden en dagelijks wordt gesynthetiseerd. Het verouderingsproces gaat gepaard met een afname van het niveau van hyaluronzuur en op de leeftijd van 45 jaar neemt het gehalte ervan met ongeveer 50% af.

Vitamine C voor het gezicht: beoordelingen

Iedereen weet dat vitamine C een uitstekende antioxidant is en de huid beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen: schadelijke bijproducten van zonnestraling, rook en andere verontreinigingen die leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid en de vernietiging van collageen daarin. Het feit dat vitamine C het niveau van collageensynthese in de huid kan beïnvloeden, is onlangs echter bekend geworden.

Hyaluronica gelactivator: beoordelingen, prijs

De redactie van onze portal is op de hoogte van de nieuwigheden in de cosmetische markt en daarom hebben we aandacht besteed aan het 'Hyaluron-complex' dat op internet actief werd geadverteerd, wat bij vrouwen een opwelling veroorzaakte als een effectief middel tegen rimpels en huidverjonging. Hyaluron-complex bestaat uit 2 producten die samen worden verkocht: gelactivator hyaluronzuur en collageen (30 ml), intensief serum (30 ml).

Retinoic zalf voor rimpels: beoordelingen

Retinoïsche zalf verwijst naar geneesmiddelen van de plaatselijke retinoïdegroep. Het belangrijkste actieve bestanddeel is isotretinoïne (13-cis-retinezuur), dat in principe een van de meest effectieve vormen van vitamine A is voor het verminderen van rimpels. De effectiviteit van Isotretinoïne overtreft dus aanzienlijk de effecten van het gebruik van de meeste andere vormen van vitamine A.

Vitaminen voor gezichtshuid: beoordelingen

Hoe belangrijk zijn vitaminen voor de huid? Ze spelen een belangrijke rol bij de synthese van collageen, houden de huid elastisch en houden vocht vast en beschermen het ook tegen schadelijke omgevingsfactoren, zoals vrije radicalen en zonnestraling. Zonnestraling is een van de belangrijkste factoren voor huidveroudering.

Zalf Radevit tegen rimpels: beoordelingen, prijs

Radevit zalf is een dermatoprotectief middel. Met andere woorden, Radevit - beoordelingen van schoonheidsspecialisten zijn het erover eens dat dit hulpmiddel de beschermende eigenschappen van de huid verbetert in relatie tot verschillende schadelijke effecten, zoals: zonnestraling of vrije radicalen. Aangezien het deze bijwerkingen zijn die leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid - kan dit hulpmiddel worden beschouwd als een middel tegen huidveroudering.

SPF 50 Zonnebrandcrème

Ultraviolette straling is een belangrijke factor die leidt tot zonnebrand, vroegtijdige veroudering van de huid en de ontwikkeling van melanoom en plaveiselcelkanker. Het oppervlak van de aarde bereikt slechts 2 soorten UV-straling - UVB en UVA (in Russische transcriptie - UV-B en UV-A). Er is nog steeds UVC-straling, maar deze wordt volledig behouden door de ozonlaag.