Saffierbeugels: foto, prijs

Saffierbeugels verschillen van gewone metalen beugels doordat ze zijn gemaakt van transparant monokristallijn aluminiumoxide, dat vaak kunstmatige saffier wordt genoemd. Deze beugels zijn bijna net zo sterk als metalen beugels, maar ze zijn veel esthetischer en onzichtbaarder op de tanden.

Lingual braces: prijs, beoordelingen

Linguale beugels worden niet van buitenaf geïnstalleerd, maar van het linguale oppervlak van de tanden, waardoor ze absoluut niet zichtbaar zijn. Er is slechts één indicatie voor het gebruik van dit type beugels - de wens van de patiënt om het geleide orthodontische volledig onzichtbaar voor anderen te maken. Noodzakelijke voorwaarde - leeftijd moet ouder zijn dan 12 jaar.

Keramische accolades: foto, prijs

Keramische beugels verschillen van traditionele beugels om tanden alleen uit te lijnen, omdat ze niet van metaal zijn, maar van keramiek (dat wit of doorschijnend kan zijn). Daarom zijn deze beugels veel minder merkbaar op de tanden voor anderen. Keramische beugels zijn van twee soorten - voor het eerst gemaakt van polykristallijn aluminiumoxide.