Fillers: wat is het

Fillers (Fill - from English. Fill) - deze injectie huidvullers, die worden gebruikt in de cosmetologie voor het gladmaken van kleine, middelgrote en diepe rimpels, het verminderen van de diepte van nasolabiale plooien, evenals de correctie van atrofische littekens. Maar fillers in cosmetologie worden niet alleen hiervoor gebruikt.

Lipvergroting met hyaluronzuur: beoordelingen

Niet alle mensen kunnen bogen op volle, goed gedefinieerde lippen, maar naast de anatomische kenmerken spelen ook leeftijdgerelateerde veranderingen hierin een grote rol. Het is een feit dat met de leeftijd de breedte en het volume van de lippen de neiging hebben geleidelijk af te nemen, hetgeen het gevolg is van de afname van het volume van spierweefsel en onderhuids vet.

Hoe te om nasolabial vouwen met vullers te verwijderen

De aanwezigheid van nasolabiale plooien is een normale menselijke anatomie, maar met de leeftijd kunnen deze vouwen dieper worden. Углубление носогубных складок возникает прежде всего вследствие возрастных изменений кожи и подкожно жировой клетчатки, постепенно приводящих к гравитационному птозу (опущению) мягких тканей щечной области.

Correctie van nasolacrimal sulcus: beoordelingen

Leeftijdgerelateerde veranderingen in het gebied rond de ogen omvatten: hyperpigmentatie, oedeem, kringen onder de ogen, dynamische en statische rimpels, hangende wenkbrauwen, verlies van elasticiteit van de ooglidhuid, het uiterlijk van "zakken onder de ogen" (uitsteeksel van het herniale vetweefsel) en het verschijnen van voren. De laatste omvatten - nasolacrimal, vectocellular, nososculoid, nasoschechnuyu voor.

Yuviderm: recensies, foto's voor en na

Juviderm (Juvederm ®) - een lijn dermale vullers op basis van gestabiliseerd hyaluronzuur, gebruikt om de diepte van rimpels, nasolabiale plooien, atrofische littekens te corrigeren en om het volume van de lippen, wangen en wangen te vergroten. De fabrikant is het bedrijf "Allergan Inc." (USA), bekend bij elke schoonheidsspecialist door het medicijn Botox ®, dat op grote schaal wordt gebruikt om dynamische rimpels in het voorhoofd en in de hoeken van de ogen te corrigeren.

Restylane: drugrecensies

Restylane ® is een dermale vuller op basis van gestabiliseerd hyaluronzuur, dat wordt gebruikt om rimpels en plooien glad te strijken, atrofische littekens te corrigeren en jukbeenderen, wangen en lipvolume te vergroten. Fabrikant - het bedrijf "Q-Med" (Zweden), dat op zijn beurt deel uitmaakt van het farmaceutische bedrijf "Galderma", gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van geneesmiddelen voor dermatologie.