Ultrasone tandenborstel: beoordelingen, prijs

Ultrasone tandenborstels produceren hoogfrequente oscillerende golven (ultrageluid), die worden overgebracht op de borstelharen van de tandenborstel, waardoor ze met hoge frequentie oscilleren. De resulterende ultrasone golven breken de hechting van tandplak aan het oppervlak van de tanden op en de bewegingen van de borstelharen dragen bij tot de verwijdering ervan.

Monddouche: beoordelingen, prijs

Een mondholte-irrigator is een apparaat dat een dunne stroom water vormt die, onder druk, interdentale ruimtes wegspoelt van voedselresten en plaque, evenals parodontale pockets. In verschillende modellen van irrigators kan de waterstraal pulseren, microbellen lucht bevatten of een gewone monojou zijn.

Sonische tandenborstel: recensies, prijs

Goede tandenborstels worden zo genoemd omdat er binnenin een hoogfrequente generator is die vibrerende geluidsgolven genereert. Hierdoor maken de borstelharen op de kop van de tandenborstel oscillerende bewegingen. In totaal maken de borstelharen ongeveer 28-30 duizend oscillerende bewegingen per minuut.

Ionische tandenborstel: beoordelingen

De ionische tandenborstel hoort bij het werkingsprincipe - bij elektrische tandenborstels. Het feit is dat het ioniserende mechanisme werkt op een batterij die in de hendel van de tandenborstel is ingebouwd. Dit kan een traditionele kleine batterij zijn, die we vaak in een elektronische klok zagen, of een klein zonnepaneel dat in het handvat van een tandenborstel is ingebouwd (zoals in rekenmachines).