Lumineers: de prijs voor 1 tand in Moskou

Lumineers op de tanden zijn ultrafijne keramische veneers die aan het voorvlak van de tanden zijn gelijmd om hun uiterlijk te verbeteren. De term Lumineers (Lumineers ®) is een gepatenteerd handelsmerk dat eigendom is van het Amerikaanse bedrijf DenMat. De naam was bedacht om te verwijzen naar dunne fineren die geen tandenomslag vereisen.

Composiet fineer: prijs, beoordelingen

Veneers met composietvulling zijn een goedkoop alternatief voor keramische veneers. Samengestelde fineren worden gemaakt in slechts 1 bezoek aan de tandarts, zonder de afdrukken te verwijderen, direct in de mond van de patiënt. In feite is dit een veel voorkomende vulling, gemaakt in de vorm van een bekleding van het vooroppervlak van de tand. Hun onbetwistbaar voordeel is de lage prijs, de mogelijkheid om een ​​acceptabele esthetiek te krijgen voor slechts 1 bezoek aan de tandarts, het vermogen om in sommige situaties het tandglazuur te slijpen, evenals de mogelijkheid om dergelijk fineer snel te verwijderen of te vervangen door een nieuw.

Cult-tabblad onder de kroon: prijs

Stomplippen in de tandheelkunde (fig. 1) - gebruikt om zwaar beschadigde tanden te herstellen, die vervolgens worden gepland om kunstmatige kronen te plaatsen. Dit tabblad is een beter alternatief voor het herstel van tanden met een conventioneel vulmateriaal en een pen. Als een tand zwaar beschadigd is, is het eerst nodig om het kroongedeelte van de tand gedeeltelijk te herstellen om er een kunstmatige kroon op te bevestigen.

Tandheelkundige tabbladen in de tandheelkunde

Het tandlipje is een tand-microkatheter die niet de hele kroon van de tand vervangt, maar alleen het ontbrekende onderdeel (zoals een vulling). Vaak gebruiken patiënten de namen van het tabblad, de lip in de tand. Tandlipjes zijn - herstellend - ze herstellen de vorm en kleur van de tand, die van de stomp. Met hun hulp wordt het coronale deel van de tand hersteld in de verwoeste tanden, die al de vorm van een tand hebben onder de kroon (stronk).

Fineer: kosten per 1 tand

Veneers zijn microprothesen van keramiek of composieten die "plakken" op het vooroppervlak van de tanden. Ze worden meestal op één of meerdere tanden gemaakt, maar alleen op die tanden die in de lachlijn vallen (dit zijn 10 voorste boventanden en 8 voorste ondertanden). Hoe de juiste fineer te kiezen - Ten eerste moet je eerst een fundamentele keuze maken tussen porseleinen veneers en composiet vulmateriaal.

Ceramisch fineer op tanden: foto voor en na

Veneers zijn micro-protheses gemaakt van keramisch of samengesteld vulmateriaal waarmee het vooroppervlak van de tanden wordt gewerveld (Figuur 1-3). De correctie van tanden met fineer maakt het mogelijk om de kleur en vorm van de tanden te verbeteren, stelt u in staat om hun helling en positie te veranderen, maakt het mogelijk om brede interdentale ruimtes te elimineren.