Stomatofit: instructies voor gebruik

Stomatofit is een lijn van 5 geneesmiddelen die worden gebruikt bij ontstekingsziekten in de mondholte. Fabrikant - farmaceutisch bedrijf Fitofarm (Polen). Het medicijn is beschikbaar in de vorm van een spray, een geconcentreerde oplossing, middelen om erosie te smeren tijdens stomatitis, evenals 2 soorten spoelingen, waarvan er één wordt gebruikt vanaf 6 jaar en de andere vanaf 14 jaar.

Gomzalf en -gel voor ontsteking

In dit artikel zullen we een gedetailleerde analyse uitvoeren van welke gel effectiever zal zijn voor ontsteking van het tandvlees en welke van deze ook kan worden gebruikt om kinderziektesymptomen te verlichten. Preparaten in de vorm van gels zijn het best geschikt voor tandvlees ze zijn goed gefixeerd op het vochtige slijmvlies van de mondholte.

Chlorhexidine: mondspoelinstructies

Chloorhexidine of chloorhexidine-digluconaat (volledige naam) is een antisepticum met een breed spectrum dat effectief is tegen de meeste pathogene orale bacteriën. Daarom wordt het medicijn veel gebruikt in de tandheelkunde en KNO-praktijken - meestal in de vorm van een 0,5% -oplossing. Het wordt zonder recept vrijgegeven.

Metrogil Dent: gebruiksaanwijzing

Metrogyl Dent is een tandpreparaat in de vorm van een gel, die een antibacterieel en antiseptisch effect heeft. De werkzame bestanddelen in de gel zijn het antibioticum metronidazol en het antiseptische chloorhexidine. Meestal wordt de gel gebruikt om toe te passen op het mondslijmvlies bij ontstekingsziekten van het tandvlees - gingivitis en parodontitis.

Parodontotsid gel: prijs, beoordelingen tandartsen

Parodontotsidgel is een goedkoop tandheelkundig product voor het verlichten van symptomen van ontsteking van het mondslijmvlies en tandvlees. Geproduceerd door het Russische farmaceutische bedrijf "MosFarma". Voor 2019, onder het handelsmerk Parodontotsid®, worden preparaten geproduceerd in de vorm van een gel, spray, een oplossing in de vorm van druppels, evenals een mondwater en tandpasta.

Holisal-gel: instructies voor gebruik

Cholisal Gel is een op gel gebaseerd tandheelkundig product met antimicrobiële, ontstekingsremmende en pijnstillende effecten. Het medicijn is niet opgedeeld in volwassen en kindervormen, en kan zowel bij volwassenen als bij kinderen worden gebruikt - zonder leeftijdsgrens. Cholisal: een foto van het medicijn in tubes van 10 en 15 g. Er zijn 2 verpakkingsopties met licht verschillende namen.

Chlorophyllipt: instructies voor gebruik

Chlorophyllipt is een kruidengeneesmiddel dat is afgeleid van eucalyptusbladeren. De naam van het medicijn was te wijten aan het gehalte aan chlorofyl erin (het is het pigment dat groene kleur geeft aan de bladeren van eucalyptus en andere planten). Het medicijn heeft de volgende vormen van afgifte - in de vorm van een spray, olie of alcoholoplossing, evenals tabletten om te zuigen.

Lincomycin: instructies voor gebruik

Lincomycine is een vrij oud antibioticum van de groep "lincosamides", dat een niet al te breed spectrum van antimicrobiële werking heeft. Het voordeel van dit antibioticum is slechts de relatief lage prijs, evenals de effectiviteit ervan in de resistentie tegen infectie met antibiotica uit de penicilline-serie. Het medicijn is strikt gecontra-indiceerd voor zwangere en zogende vrouwen.

Solcoseryl-zalf: instructies voor gebruik

Solcoserylzalf is een medicijn dat "weefselregenererende stimulerende middelen" wordt genoemd en dat is ontworpen om de genezing van huidlaesies te versnellen. In tegenstelling tot Solcoseryl in de vorm van een gel of tandpasta, wordt de zalf alleen gebruikt voor uitwendig gebruik, d.w.z. uitsluitend op de huid en rode rand van de lippen. Het medicijn wordt geproduceerd door het farmaceutische bedrijf "Meda Pharma" (Zwitserland).

Solcoseryl-gel: gebruiksaanwijzing

Solcoseryl gel behoort tot de groep van geneesmiddelen - "stimulatoren van weefselregeneratie." Dit medicijn wordt veel gebruikt in de tandheelkunde om de genezing van erosies en zweren van het slijmvlies te versnellen tijdens stomatitis, traumatische letsels van de slijmvliezen, doorliggen onder kunstgebitten. Een ander toepassingsgebied van de gel - de versnelling van de wondgenezing op de huid en de rode rand van de lippen.