Tanden bleken: soorten en prijzen

Het bleken van cosmetische tanden kan professioneel zijn - in dit geval wordt het uitgevoerd in een tandheelkundige kliniek, maar ook thuis - met huismiddeltjes (bijvoorbeeld Crest whitening strips, Opalescense whitening gel en speciale tandpasta's). Als tandarts moet ik toegeven dat huismiddeltjes voor het bleken van tanden elk jaar steeds effectiever worden.

Whitening Zoom 4: beoordelingen

Tanden bleken ZOOM 4 is een van de methoden voor professioneel bleken, die wordt uitgevoerd in een tandartspraktijk. Als een actieve stof wordt 25% waterstofperoxidegel gebruikt - in combinatie met een speciale lamp "Zoom WhiteSpeed" (Fig. 1-2), die volgens de fabrikant de sterkte en snelheid van bleken verhoogt.

Tanden bleken strips: beoordelingen

Whitening strips zijn ontworpen voor het chemisch bleken van tanden thuis. Het blekende effect wordt bereikt door waterstofperoxide, dat wordt aangebracht als een gel op het binnenoppervlak van de strips. Hun voordelen omvatten - gebruiksgemak, goede efficiëntie, evenals een veel betaalbare prijs - in vergelijking met bleken bij de tandarts.

Whitening Tandpasta: Tandarts Reviews

Whitening tandpasta kan van 2 soorten zijn. De eerste optie is het witter maken van tandpasta's met een hoog gehalte aan schurende componenten. Met schuurmiddelen kunt u het oppervlak van de geëmailleerde pigmentplaquoker, vlekken van sterke thee of koffie verwijderen. Dergelijke pasta's verlichten tanden alleen door oppervlaktecontaminanten te verwijderen die de tanden een donkerdere tint geven.

Hoe je je tanden snel witter maakt

Het bleken van tanden thuis kan in sommige gevallen niet minder effectief zijn dan op kantoor bij de tandarts. Het is het meest effectief om het uit te voeren met behulp van speciale kits voor thuisbleken, bestaande uit een bleekgel en tandplakjes. Het tweede meest effectieve middel is misschien het gebruik van bepaalde soorten strips.