Tandzijde: prijs, welke zijde beter is

Tandzijde (floss) - ontworpen voor het reinigen van interdentale ruimtes uit voedselresten. Het is geen geheim dat cariës meestal wordt gevormd in de interdentale ruimtes, die niet goed kunnen worden schoongemaakt met een gewone tandenborstel. Daarom is tandzijde een belangrijk element van mondhygiëne, dat helpt de tanden te beschermen tegen cariës en gingivitis.

Tandpasta uit Thailand - beoordelingen

Iedereen weet dat Thailand de wereldhoofdstad van de prostitutie is. Maar niet alleen de prostituees in Thailand zijn goedkoop. Groothandel inkoopprijzen voor Thaise tandpasta zijn ongeveer 7-10 roebel per verpakking. Thaise tandpasta kost een cent in Thailand, waardoor het interessant is voor wederverkoop. Immers, de meeste goederen die op internet worden verkocht, hebben een marge van 700 tot 1000%.

Hoe zich te ontdoen van slechte adem

Неприятный запах изо рта принято называть профессиональным термином " галитоз".="" чаще="" всего="" пациентам="" приходится="" сталкиваться="" с="" так="" называемой="" оральной="" формой="" галитоза.="" ее="" причинами="" являются="" различные="" проблемы="" в="" полости="" рта="" -="" плохая="" гигиена,="" кариозные="" зубы,="" воспаление="" десен,="" хроническое="" воспаление="" миндалин,="" носовых="" ходов="" и="" пазух,="" и="">

Fluoride in tandpasta

Fluoride is een van de belangrijkste componenten van tandglazuur. Fluorionen, in contact met de oppervlaktelaag van glazuur, geven het een hoge sterkte en weerstand tegen de vernietiging van de mondholte door bacteriën. Studies tonen aan dat bij regelmatig gebruik van tandpasta's met fluoride de cariësfrequentie wordt verlaagd tot 70%.