Fractional Fractional Laser: beoordelingen

Met het Fraxel-laserapparaat kunt u de ernst van rimpels verminderen, de diepte van littekens na acne verminderen, ouderdomsvlekken verwijderen en behandelt u ook veel andere huidproblemen. De Fraxel Cosmetology Laser is een laser van het fractionele type en is verkrijgbaar in drie versies: Fraxel re'fine, Fraxel re'store en Fraxel re'pair.

RF-lifting: beoordelingen, foto's

RF lifting (nl. Radiofrequentie - radiofrequentie) is een technologie van niet-chirurgische huidverstrakking met de eerste tekenen van vervaging. In Rusland wordt deze procedure vaak thermage of thermisch opheffen genoemd. Deze procedure is ideaal voor diegenen die (op grond van een nog jonge leeftijd) chirurgische verjongingsprocedures niet willen of niet willen.

Plazmolifting: recensies, foto's voor en na

Plasmolifting is een injectieprocedure om de conditie van de huid van het gezicht te verjongen en te verbeteren, aangeboden in cosmetische klinieken. Als een injectie wordt bloedplaatjes-rijk bloedplasma gebruikt. De techniek voor het verkrijgen en gebruiken van plasma is in 1975 in de VS ontwikkeld. Aanvankelijk werd plasma alleen gebruikt voor de snelle genezing van weefsels na een operatie.

Darsonval: beoordelingen voor haar, gezicht

Darsonvalization is een fysiotherapeutische methode voor het beïnvloeden van de huid en slijmvliezen door een zwakke, gepulseerde wisselstroom van hoge frequentie. Onder invloed van stroompulsen wordt de microcirculatie van het bloed versterkt, wat leidt tot een betere verzadiging van de weefsels met zuurstof en voedingsstoffen en een toename van het metabolisme.

Paraffinetherapie voor handen thuis: beoordelingen

Paraffinetherapie voor handen en voeten, gezicht - wordt veel gebruikt door schoonheidsspecialisten om een ​​goede huidbevochtiging te bereiken, de conditie te verbeteren, evenals een aanvulling op procedures voor manicure en pedicure (om de conditie van de nagels te verbeteren). Dit is geen dure service - paraffinebehandeling voor handen, de prijs in de cabine zal slechts ongeveer 500-800 roebel bedragen.

Mesotherapie: mesotherapie: beoordelingen, foto's voor en na

Mesotherapie met fractionering is een van de methoden van de hardware cosmetologie, die een poging is om in één procedure zowel de resultaten van moderne injectie mesotherapie te combineren als een mechanisme dat lijkt op verjongingsprocedures met behulp van dure cosmetische fractionele lasers (zoals Fraxel). Het verbeteren van de conditie van de huid bij gebruik van deze apparaten wordt bereikt door 2 mechanismen.

Facial mezoroller: beoordelingen van schoonheidsspecialisten

Een mesoscooter (dermaroller) is een compact apparaat voor fractionele mesotherapie thuis, dat bestaat uit een handvat en een bewegende rol, in het oppervlak waarvan micronaaldjes van chirurgisch staal of titanium worden ingebracht. De beweging van de wals zorgt voor beheerste oppervlakkige schade aan de huid met micronaalden, in reactie daarop reageert het lichaam door de processen van regeneratie en synthese van collageen in de huid te verbeteren.

Facial photorejuvenation: beoordelingen, prijzen

Facial photorejuvenation is een van de methoden van fysiotherapie, waarmee u de elasticiteit van de huid kunt verhogen en het uiterlijk kunt verbeteren. Er zijn twee hoofdtechnologieën die worden gebruikt voor photorejuvenation - LED-techniek (LED-therapie), IPL-methode (intens gepulseerd licht). Deze technieken zijn compleet anders en de keuze tussen beide is afhankelijk van de resultaten die u wilt bereiken.