Alpha bio-implantaten - Alpha-bio (Israël)

Alpha-bio-implantaten worden al meer dan 25 jaar vervaardigd door Alpha-Bio Tec (Israël). Natuurlijk is dit bedrijf een van de leiders in de productie van hoogwaardige implantaten in een betaalbare prijsklasse die het bekende wereldwijde merk van de "Israëlische geneeskunde" volledig rechtvaardigt. Dit artikel is niet geschreven voor artsen, maar voor patiënten, en zal u helpen de voor- en nadelen van dit implantaatsysteem te begrijpen, en u ook de mogelijkheid bieden om de juiste keuze te maken tussen implantaten van verschillende fabrikanten, zonder te veel te betalen voor het merk.

Osstem implantaten: beoordelingen, prijs

Osstem implantaten worden sinds 1997 in Osdorp geïmplanteerd in Zuid-Korea. Tot voor kort werden ze voornamelijk alleen in de landen van de Pacific-regio verkocht. In sommige landen worden dezelfde implantaten al verkocht onder het merk "Hiossen" (tegen een hogere prijs), wat de marketingstrategie van het bedrijf is.

MIS-implantaten: MIS-besprekingen

MIS implantaten zijn vervaardigd door het Israëlische bedrijf Medical Implant Technologies Ltd sinds 1995. Het moet gezegd worden dat ze de meest populaire implantaten in Israël zelf zijn, in plaats van het andere bekende Israëlische merk van implantaten in populariteit - AlphaBio. Tandimplantaten MIS heeft twee belangrijke voordelen: het is van vrij goede kwaliteit tegen de prijs van implantaten van de economy class.

Basale implantaten Ihde Dental

Basale implantaten worden gebruikt om een ​​basale tandimplantatietechniek uit te voeren, waarbij prothesen met een vaste brug worden uitgevoerd 3 dagen nadat de implantaten zijn geïnstalleerd. Bovendien maakt deze techniek het mogelijk om verplichte bottransplantatie met een onvoldoende hoeveelheid bot op de plaats van implantatie te vermijden.

Open sinus lifting: beoordelingen die dat wel deden

Sinusheffen (synoniem - de werking van het verhogen van de onderkant van de maxillaire sinus) is een van de opties voor bottransplantatie om het volume van het bot op de implantatieplaats te verhogen. Het gebruik van sinustillen voor tandheelkundige implantaten is meestal verplicht als het gaat om toekomstige implantatie in de laterale delen van de bovenkaak.

Implantaten ROOTT: recensies, prijs

Roott-implantaten worden vervaardigd door Trate AG (Zwitserland). Aan het begin van 2019 biedt het bedrijf 4 modellen van implantaten. De meest unieke daarvan zijn de modellen "Roott-basal", "Roott-compressive" en "Roott-compressive K", die worden gebruikt voor de zogenaamde basale implantatietechniek. De basale implantatietechniek wordt ook vaak "eenfase" genoemd, wat al 3 dagen na de operatie een prothetische fase impliceert.

Nobel Implants - Nobel Biocare beoordelingen, prijs

Nobel-implantaten worden al meer dan 50 jaar vervaardigd door Nobel Biocare (Zwitserland). Dit bedrijf is een van de beroemdste ter wereld en de implantaten die het produceert, behoren tot het premiumsegment of beter gezegd de dure. Tot op heden produceert Nobel 5 modellen van implantaten. De aanschafkosten van een Nobel-Active implantaat voor een tandheelkundige kliniek bedragen bijvoorbeeld $ 390 per implantaat (zonder abutment).

Astra Tech-implantaten: turnkey-prijs, beoordelingen

Astra Tech-implantaten zijn sinds 1985 vervaardigd door Astra Tech Implant System (Zweden). Vandaag maakt het bedrijf deel uit van de internationale holding "Dentsply International" (VS) - 's werelds beroemdste fabrikant van tandheelkundige materialen. Ondanks enkele nadelen behoren de tandheelkundige implantaten van Astra Tech tot de beste ter wereld en zijn de belangrijkste concurrenten alleen de sterkste implantaatfabrikanten zoals NobelBiocare en Straumann.

Periimplantitis: foto, behandeling

Periimplantitis is een ontsteking van de weefsels rondom het tandheelkundig implantaat, wat gepaard gaat met een progressief verlies van botweefsel rond het implantaat (Figuur 1-3). Periimplantitis kan optreden onmiddellijk nadat het implantaat is geïnstalleerd, of in het proces van osseointegratie (engraftment to the bone) en al na prothesen.

Arts-implantoloog

Dit artikel is bedoeld om patiënten te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een implantoloog. De meeste artsen die u tegenkomt, proberen het implantaat zo snel mogelijk in te schroeven en het geld te nemen (zodat de patiënt niet weggaat). En over wat er met de esthetiek van het tandvlees rond het implantaat zal gebeuren, of de patiënt tevreden zal zijn met het eindresultaat - over het algemeen denken maar heel weinig artsen.